commercial
the well

This project’s goal was to redesign an already existing traditional church and transform the building for use by a new, contemporary Christian congregation. This space needed to match not only the client’s needs but their organization’s personality and give The WELL an extension of itself, not just a new site. Soft, natural textures and a large, open floor plan create an innovative church building design. We used natural materials, stone, wood and soft lighting to make the interior as welcoming as possible.

This space is an excellent example of our love for contrasts: whether it’s taking an existing structure and introducing contemporary design elements, or featuring different textures throughout our designs. These touches create a playful unexpectedness throughout a structure designed for contemporary worship.